Hlavní obsah

Lucie Bílá podpoří v kampani ODS na billboardech

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Politika nenenechá klidnými ani známé tváře z televizních obrazovek. Populární zpěvačka Lucie Bílá se netají svými sympatiemi k občanským demokratům. Bílá dříve vystupovala velmi loajálně k nynějšímu prezidentovi Václavu Klausovi, v letošní kampani se chce zaměřit na varování před levicovým "rudým" nebezpečím ze strany ČSSD a KSČM.

Článek

"Bude to mít jednoduché heslo, a to je 'Nevolme rudou koalici'," řekla  Bílá. "Dneska jsem obtelefonovávala ty naše skalní příznivce a ptala jsem se jich na svolení, jestli můžeme použít jejich jména," prozradila.

Občanští demokraté by si nové případné podpory zpěvačky vážili, řekl mluvčí ODS Jiří Sezemský. ODS podle něj hodlá podpořit více známých tváří showbusinessu, zatím je ale nechtěl jmenovat.

Před volbami v roce 2002 uspořádala Bílá na pražském Staroměstském náměstí na podporu své oblíbené strany velký koncert, nyní hodlá pravicovou stranu podpořit vylepením billboardů.

Na nebezpečí rostoucího vlivu komunistů v české společnosti chtějí upozornit také další zpěváci, kteří vystoupí 1. května na koncertě na pražské Letenské pláni. Pořadatele z Konfederace politických vězňů přijdou podpořit Hana Hegerová, Aneta Langerová, Daniel Landa a několik dalších zpěváků.

Reklama

Výběr článků

Načítám