Hlavní obsah

Manažerské a předváděcí vozy Volkswagen přímo od dovozce!

Novinky, www.auto-plus.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oficiální dovozce vozů Volkswagen, společnost Import VOLKSWAGEN Group s.r.o., nabízí své zánovní manažerské a předváděcí vozy. Automobily prodává prostřednictvím programu "auto-plus".

Článek

 Výhody nabízených zánovních manažerských a předváděcích vozů dovozce:

- vozy s malým počtem najetých kilometrů

- s pravidelným a doložitelným servisováním

- s jistým původem

Proč "auto-plus"

Garant projektu: oficiální dovozce značek Volkswagen do České republiky, Import Volkswagen Group s.r.o.

Záruka kvality: všechny ojeté vozy v nabídce "auto-plus" procházejí přísnou servisní kontrolou.

Bezproblémový původ vozu: jedná se o vozy uvedené do provozu v ČR, odpadá riziko koupě havarovaného či leasingem nebo zástavním právem zatíženého vozu.

Otevřenost k zákazníkovi: při vážném zájmu o koupi obdržíte tzv. technický zápis, ve kterém jsou uvedeny veškeré údaje o stavu vozu.

Přijatelné ceny: nabízí se vám možnost zakoupit výhodně vůz, jehož technický stav se blíží vozu novému.

Snadná dostupnost leasingu: automaticky získáváte možnost nákupu ojetého vozidla na leasing prostřednictvím renomovaných leasingových společností.

Výhodné havarijní pojištění: při zakoupení vozidla lze sjednat přímo u prodejce.

Značka "auto-plus" se za krátkou dobu své existence stala jistotou pro všechny zájemce o ojeté vozy špičkové kvality. Jistotou, že zákazník za příznivou cenu obdrží výhody a garance, které nejsou v oblasti prodeje ojetých vozů zdaleka tak běžné. Zájem o program "auto-plus" ze strany zákazníků potvrzuje i loňský rekord v prodeji

- "auto-plus" překročil magickou hranici 10 000 prodaných vozů. A jaké automobily lze v "auto-plus" pořídit? Nabídka je tak široká, že svého "miláčka" si vybere úplně každý. V showroomech u 42 autorizovaných prodejců značek Volkswagen, Audi a SEAT si lze vybrat předváděcí, zánovní, či málo ojeté vozy ve výborném technickém stavu. Garanci celému projektu poskytuje oficiální a výhradní dovozce těchto značek do ČR, společnost Import Volkswagen Group s.r.o.. To ovšem neznamená, že v nabídce naleznete pouze koncernové vozy. Na internetové adrese www,auto-plus.cz se můžete přesvědčit, že je opravdu z čeho vybírat. Každý den je možné

procházet aktuální nabídku přibližně 1800 automobilů. Základem filozofie "auto-plus" je poskytování kvalitních služeb i v případě ojetých vozů. V duchu motta "Kvalitní auto nemusí být drahé," získáte za příznivou cenu auto ve výborném technickém stavu s nadstandardním zákaznickým servisem: zázemí servisních oddělení jednotlivých

prodejců, možnost poprodejního servisu i nadále v autorizovaných servisech či možnost nákupu vozidla i na leasing přes renomované leasingové společnosti. Co dodat? Chcete-li si pořídit ojetý vůz, už nemusíte dělat kompromisy. Na www,auto-plus.cz si vyberete kvalitní automobil, který vás zaručeně nezklame.

Reklama

Výběr článků

Načítám