Hlavní obsah

Paroubek začal sérií svých vystoupení s Krampolem

Právo, Novinky, ČTK, dan, trj

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PARDUBICE

Předseda vlády Jiří Paroubek v sobotu v Živanici u Pardubic vystoupil v novém pořadu Pane premiére, jste opravdu tak dokonalý?. Tvůrcem je herec Jiří Krampol a účinkoval v něm i sexuolog Radim Uzel a zpěvačka Světlana Nálepková.

Článek

"Děláme normální pořad," řekl Právu Krampol s tím, že rozhodně nehodlá po divadelních sálech říkat, komu v politice fandí, protože ho to nezajímá. "Jako hosta, jako zlatý hřeb večera si pozveme pana premiéra a vyzveme lidi, aby se ho zeptali, na co chtějí. Pochopitelně, že se vyberou ty otázky, které budou lidské a ne politické," uvedl.

Krampol s Paroubkem připravuje i knihu Pane premiére, jste opravdu dokonalý? První věta má znít: "Tato knížka v žádném případě není agitkou."

"Já si myslím, že se lidé chtějí bavit. Já se rád bavím s lidmi, abych se neodtrhl. Je to dobrý druh pořadu, nebavit se jen o politice, ale i o normálních věcech. Ukázat jim, že jsem člověk," řekl po skončení pořadu Paroubek, který si pochvaloval příjemnou atmosféru v sále. odmítl, že by šlo o způsob předvolebního boje.

To odmítl také Jiří Krampol, který premiéra pochválil za smysl pro humor. "Jsem člověk, který politice absolutně nerozumí. Například se Slávkem Šimkem jsem se rozešel, protože dělal politickou satiru. Tohle nemá s politikou vůbec nic společného," řekl Krampol.

Otázky dávali návštěvníci pořadu

Pořad, ve kterém zazněly anekdoty o blondýnkách, frekvenci pohlavního styku či veselé historky ze života, zahájil Krampol rozhovorem se sexuologem Radimem Uzlem.

Paroubek přišel na podium za potlesku a tónů písně Františka Ringo Čecha Já už jdu, jdu, jdu, už mám všechno hotový... Poté Krampol pokládal Paroubkovi otázky, které napsali návštěvníci pořadu na lístečky.

Diváky v Živanicích například zajímalo, kdy se Paroubek naposledy opil, zda pomáhá doma při vaření či proč stále vypadá tak svěží. "Největší koníček je pro mne spánek po víkendovém obědě," řekl například premiér. Paroubek také během pořadu označil některé evropské politiky za fajn chlapy.

Reklama

Výběr článků

Načítám