Hlavní obsah

Ministryně Šlechtová má komplikace po operaci, zrušila program

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Ministryně pro místní rozvoj (MMR) Karla Šlechtová (za ANO) skončila v péči lékařů kvůli komplikacím po chirurgickém zákroku. Musela proto zrušit pracovní program do konce týdne.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Ministryně Karla Šlechtová

Článek

Mluvčí MMR Veronika Vároši Novinkám v pátek sdělila, že Šlechtová musela na neplánovanou kontrolu kvůli pooperačním obtížím po nespecifikovaném chirurgickém zákroku.

Neuskutečnila se tak na pátek plánovaná návštěva Libereckého kraje, kde měla ministryně jednat o přeshraniční spolupráci i o čerpání dotačních programů spadajících pod její resort.

Jak mluvčí dodala, příští týden by již měla být ministryně v pořádku.

Ke svému zdravotnímu stavu se ministryně vyjádřila na Twitteru.

Šlechtová vede resort, pod nějž spadají oblasti dotačních programů, územního plánování a bydlení, cestovního ruchu či pohřebnictví, od října roku 2014, kdy vystřídala Věru Jourovou, která se stala eurokomisařkou.

Reklama

Související články

Podnikat v pohřebnictví půjde jen se zkouškou

Noví podnikatelé v pohřebnictví asi budou muset skládat zkoušku a mít praxi v oboru. K pohřbům zesnulých se nebudou smět používat nejlevnější papírové rakve....

Výběr článků

Načítám