Hlavní obsah

Gombitová pokřtila v Praze autobiografii. Kvůli náporu fanoušků byla v pohotovosti ochranka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Několikanásobná držitelka Zlatého slavíka Marika Gombitová pokřtila v pondělí odpoledne svou knihu Úlomky vzpomínek v pražském knihkupectví, kam se více než hodinu před samotným křtem sjížděli fanoušci z České i Slovenské republiky. Zpěvačku tak musela doprovázet ochranka.

Gombitová pokřtila v Praze autobiografii. Kvůli náporu fanoušků byla v pohotovosti ochrankaVideo: Novinky

 
Článek

Stovky příznivců slovenské hvězdy čekaly více než hodinu na podpis nebo jen fotku. Gombitová dorazila na čas, ale za doprovodu ochranky, která musela usměrňovat návštěvníky křtu, protože jakmile se Gombitová objevila v knihkupectví, lidé začali šílet a snažili se jí přiblížit.

„Přijela jsem až ze Slovenska. Paní Gombitové fandím celý život. Doufám, že se na mě dostane,“ řekla pro Novinky věrná fanynka. „Jsem nesmírně šťastná, že jste přišli. Vážím si toho a mám vás všechny moc ráda,“ promluvila dojatě Gombitová, která žila přes dvacet let v ústraní. Až nyní se opět pozvolna objevuje na veřejnosti. V září zazářila po boku svého kamaráda Mira Žbirky a v sobotu zazpívala i na předávání slavíků.

U příležitosti svých 60. narozenin napsala knihu, kde vzpomíná na svůj dosavadní život a jeho důležité momenty. „Ten velký sněhový jazyk před námi jsem viděla naprosto jasně, rychle se blížil. Auto na něj najelo, ztratilo stabilitu, převrátilo se jednou, podruhé, přešlo do kotrmelců a řítilo se do neznáma,“ vzpomíná dnes Marika Gombitová na nehodu z prosince 1980, po které zůstala ochrnutá.

„Dodnes mi není jedno, že jsem skončila na vozíku, ale otázku Proč právě já? si už nekladu,“ píše zpěvačka v autobiografii.

Reklama

Výběr článků

Načítám