Hlavní obsah

Božské Rio: O Šebrleho botách a správném jídelníčku sportovců

I v pátek pokračuje vysílání studia Božské Rio na serveru Sport.cz. Od devíti hodin budete moci sledovat vše podstatné, co se týká letních her v brazilské metropoli. Moderátorka Lucie Šilhánová přivítá ve studiu olympijského vítěze v desetiboji z roku 2004 Romana Šebrleho či bývalého překážkáře Štěpána Tesaříka.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Moderátorka studia Božské Rio Lucie Šilhánová

Článek

S prvními dvěma hosty rozebereme výkony českých atletických královen, oštěpařky Barbory Špotákové, která v noci na pátek získala bronz, a překážkářky Zuzany Hejnové, která na 400 m skončila čtvrtá. Probírat se budou také výsledky desetibojaře Adama Helceleta, který obsadil 12. místo v osobním rekordu 8291 bodů.

Těšit se můžete také na Šebrleho boty. Legendární sportovec do studia přinese všechny své desetibojařské boty. Jaké jsou mezi nimi rozdíly? Kolik jich spotřeboval za sezónu? Které se nejvíce ničily? Dozvíte se ve vysílání Božského Ria.

Druhá polovina pořadu bude jistě zajímavá nejen pro fanoušky sportu, ale pro všechny, kteří si dávají záležet na správné životosprávě. Výživový poradce Petr Havlíček vám prozradí specifika stravy vrcholových sportovců. Jak správně jíst, aby tělo podávalo optimální výkony? A co se naopak nesmí jíst vůbec? A věděli jste, že tenista Djokovič drží bezlepkovou dietu?

Věnovat se budeme také neuvěřitelnému skandálu americké plavecké výpravy. Ryan Lochte a jeho kolegové tropili výtržnosti na benzínce, načež si vymysleli, že byli přepadeni a okradeni.

Reklama

Výběr článků

Načítám