Hlavní obsah

Netradiční hokejové fandění. Český tým doprovází na zápas hra na bubny

Novinky, mak
Praha

Jsou součástí programu fanoušků mistrovství světa v ledním hokeji. Skupina bubeníků oděná v hokejových dresech povzbuzuje dunivou palbou na bubny český národní tým. V pondělí předvedli své několikaminutové vystoupení i před pražským hotelem Selský dvůr, kde jsou hokejisté ubytovaní.

Bubeníci hrají hokejistům pro kurážVideo: Novinky

 
Článek

Během zápasů strhávají davy. Svou hrou na bubny, která vychází z principů brazilské samby, umějí rozproudit nejen české, ale i zahraniční fanoušky.

Cílem jejich aktivity je podpora českého národního týmu při jejich zápasech, při kterých navíc budou procházet ochozy v O2 aréně, aby české fanoušky burcovali k podpoře a fandění.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Hudebníci se prezentují jako český národní bubenický tým Tokhi & Groove Army a všichni jsou z České republiky. Ve skupině hraje přibližně dvacet členů, kteří se střídají. Dohromady se dali před třemi roky. Všichni jsou profesionální bubeníci a bubenice, kteří hrají v kapelách. Hlavní představitel bubeníků Tokhi je profesionální bubeník perkusionista a hraje již patnáct let.

Bubnování zní při zahájení všech českých utkání. Tým je oblečen do českých národních hokejových dresů.

V jejich programu je rovněž řada vystoupení v oficiální fanzóně v Praze ve Vysočanech vedle O2 arény.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám