Hlavní obsah

Kancléř Mynář se oženil, za svědka mu šel prezident Zeman

Právo, Novinky, Aleš Fuksa

Kancléř Vratislav Mynář si v sobotu po poledni v Osvětimanech na Slovácku vzal moderátorku České televize Alexandru Noskovou. Svatba se uskutečnila v místním kostele, ženichovi šel za svědka prezident republiky Miloš Zeman.

Kancléř Vratislav Mynář se oženilVideo: Aleš Fuksa, Právo

 
Článek

"Půjdu rád, protože má nesmírně půvabnou nevěstu. Možná, že jste ji viděli. Člověk v mém věku už může pouze hezkou ženu olíznout mlsným pohledem, a to je tak všechno, co může, takže se na to těším," řekl podle ČTK Zeman.

Na místě byly asi dvě desítky policistů a členů ochranky. Mynář v Osvětimanech podniká a působí jako zastupitel.

Foto: Aleš Fuksa, Právo

Prezident Miloš Zeman přijíždí na sobotní svatbu kancléře Vratislava Mynáře a Alexandry Noskové

O drobný incident se nechtěně postarala skupina čtyř cyklistů na horských kolech, kteří projeli po uzavřené silnici a na okamžik zpozdili příjezd Mynářovy budoucí manželky.

Ochranka projíždějící cyklisty nezvládla odklonit, reportérovi Práva cyklisté později sdělili, že tuto trasu projíždějí pravidelně a z jejich strany nemělo jít o žádnou provokaci.

Foto: Aleš Fuksa, Právo

Alexandra Nosková

Nosková kvůli vztahu s politikem musela přestat moderovat zprávy

Vztah kancléře a redaktorky České televize Noskové vyšel najevo na konci roku 2013. Nosková poté musela opustit post moderátorky zpráv v celostátním vysílání. Moderovala regionální a dopravní zpravodajství. V televizi sice zůstala, kvůli rizikovému těhotenství již ale delší dobu nepracuje.

Kancléř v poslední době čelí kritice kvůli podezřele levnému nákupu vily v pražských Strašnicích a stále chybějící bezpečnostní prověrce. Žádost o ni podal před více než rokem.

Foto: Aleš Fuksa, Právo

Svatba se konala za přítomnosti ochranky

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám