Hlavní obsah

V Teplicích někdo potřísnil arabské obchody, zřejmě krví

Právo, ape

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Teplice

Neznámou červenou látkou někdo v noci na sobotu potřísnil dva objekty v Teplicích, v nich jsou arabské potraviny a občerstvení. Událostí se zabývají policisté. Podle serveru iDnes, který o události informoval, majitel potřísněných potravin tvrdí, že jde o krev.

Článek

„Šetříme potřísnění dvou objektů v Teplicích, zatím neznámou látkou. O jakou látku se jedná, určí až rozbor,“ řekla Právu policejní mluvčí Alena Bartošová s tím, že vyšetřování je zatím na začátku. Potřísněnou fasádu mají orientální potraviny Petra ve čtvrti Šanov a také nedaleké arabské občerstvení.

Policisté událost vyšetřují od sobotního dopoledne, kdy byla nahlášena. Podle Bartošové byly potřísněny zřejmě v noci na sobotu nebo k ránu. Policisté na místě sbírali důkazy a vyslýchali svědky.

Muslimové jsou v Teplicích již nějakou dobu citlivé téma. Místní si často stěžují na chování arabských klientů lázní. Ti jsou při letních piknicích ve zdejších parcích hluční do pozdních nočních hodin a zůstává po nich značný nepořádek. Arabové začali také skupovat parcely v katastru obce Modlany, kde chtějí vybudovat vlastní kolonii. Starousedlíkům se to ani trochu nelíbí a sepisují petice.

Reklama

Výběr článků

Načítám