Hlavní obsah

Oběšený otec měl zneužívat příbuznou své exmanželky

Muž, který se oběsil kvůli obvinění ze zneužívání své pětileté dcery, měl údajně v minulosti zneužívat neteř své manželky. V pořadu Střepiny to v neděli večer uvedla stanice Nova.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

O případu jako první informovalo na začátku minulého týdne Právo. Nyní se objevila svědkyně, která byla podle vlastních slov tři roky zneužívána manželem své tety. Obtěžování skončilo, když se teta s mužem rozvedla.

„Když mi bylo pět, pan Vlastimil mě zneužíval. Nejvíc mě osahával, to jsem mu musela sahat na penis a potom chtěl víc. Ale potom to nešlo, tak jsme si hráli jen s tím jeho penisem, já ho musela honit a hrát si mezi nohama,“ uvedla.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Na policii vypovídala až nyní. „Já jsem to nikomu neřekla, až teď. Aby neubližoval těm malým holčičkám. Já nevím, jestli to udělal, nebo neudělal, ale mně to dělal,“ řekla.

Muž ji chtěl údajně kontaktovat, aby „nemohla vypovídat, že to bude jejich tajemství“.

Matka: Je to nesmysl

Matka dětí – pětileté Lucie a tříleté Karoliny – k tomu řekla: „Podle mě je to blbost.“ Ona i její rodina vylučuje, že by otec děti zneužíval.

V pořadu vystoupila také logopedka Dominika Bezděková, která na případ upozornila policii. I když vyšetření děvčátka u psycholožky Ivany Holubcové podezření na zneužívání nepotvrdilo, Bezděková po několika dalších sezeních případ oznámila.

Nova do vysílání pozvala i psychologa a sexuologa Petra Weisse. Podle něj logopedka pokládala dívence „nepřípustné, sugestivní otázky“.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám