Hlavní obsah

Zbavte se Kalouska dřív, než vás zničí, vzkázal Babiš TOP 09

Právo, rsk
Praha

Lídr ANO a ministr financí Andrej Babiš se ostře pustil do místopředsedy TOP 09 Miroslava Kalouska. Členům topky ve vyjádření pro Právo doporučil, aby se Kalouska zbavili dřív, než stranu stáhne ke dnu. Nebýt Kalouska tak by podle Babiše ANO s TOP 09 udělalo koalici v Praze.

Foto: Milan Malíček, Právo

Ministr financí Andrej Babiš (ANO) a místopředseda TOP 09 Miroslav Kalousek ve Sněmovně

Článek

„Doporučuji členům TOP 09, aby se zbavili Kalouska dřív, než zničí jejich stranu. Ti slušní z nich s námi vyjednávají o koalici v některých městech v ČR. V Praze jsme také mohli s TOP 09 udělat koalici, kdyby Kalousek proti nám stále nebrojil,“ řekl Babiš Právu.

„Kalousek dělá všechno pro to, aby topku zničil. Kdyby se ho strana zbavila, tak by udělala nejlíp, protože by pak možná měla lepší výsledky v příštích volbách,“ dodal.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

ANO je strana loupežnického typu, řekl Kalousek

Lídr ANO reagoval na rozhovor v úterním Právu, ve kterém Kalousek prohlásil, že se v Praze demokratické strany musejí spojit proti ANO.

„Pokud Andrej Babiš říká, že bojuje proti všem zavedeným, rozumějte demokratickým, stranám, tak máme povinnost pokusit se sestavit správu hlavního města z demokratických stran proti straně vůdcovského typu a loupežnického charakteru,“ prohlásil Kalousek. [celá zpráva]

Podle Babiše by si ale Kalousek měl hlavně zamést před vlastním prahem. „V Praze má dva prototypy loupežníků – pana Lomeckého (starostu Prahy 1) a pana Vávru (šéfa pražské TOP 09). Na rozdíl od nich pan Hudeček nemá takovou pověst. Když se jde k Vávrovi, tak se říká, že se jde k vodopádu, protože když jedná o těch zlodějnách, spustí rušičku,“ reagoval šéf ANO.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám