Hlavní obsah

Prahou projelo 1500 motorek Harley Davidson. Doprava podlehla jejich počtu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Prahou v sobotu projelo 1500 motorek Harley - Davidson. V rámci akce Prague Harley Days vyrazily motorky v 11:00 z holešovického výstaviště a jejich návrat je naplánován kolem 13:00.

Prahou projelo 1500 motorek Harley DavidsonVideo: Novinky

 
Článek

Prague Harley Days je dvoudenní sraz určený nejen pro majitele amerických motocyklů H-D. Organizátoři v závislosti na počasí očekávají až 10 000 návštěvníků. Součástí akce je výstava zhruba 30 historických strojů Harley-Davidson, včetně stroje z roku 1923, i prezentace současného výrobního programu včetně dvou novinek Rushmoore 2015 či nového Harley-Davidsonu Street 750 do města.

„Pražské Harley Days nejsou typickým srazem motorkářů, ale kulturně-společenskou akcí s nádechem motocyklů. Ty totiž znamenají svobodu, v podání značky Harley-Davidson se stojedenáctiletou tradicí," uvedl šéf pražského dealerství Harley-Davidson Jaroslav Vavřina.

Sobotní večer vyvrcholí volbou Miss Prague Harley Days, při které porota pod vedením Pepy Vojtka z kapely Kabát zvolí z 11 finalistek trojici nejkrásnějších žen. Následovat bude soutěž tanečnic u tyče a koncert skupiny Tublatanka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám