Hlavní obsah

Pražská ODS vrátí do hry o radnici Svobodu

– Praha
Právo, tin

V podzimních komunálních volbách se možná odehraje souboj exprimátorů: vedle bývalého pražského starosty Jana Kasla, který bude lídrem za ANO, si o hlasy voličů řekne poslanec ODS Bohuslav Svoboda, který byl primátorem v letech 2010-2013. Jako jedničku kandidátky ho zvažuje pražská ODS.

Foto: Petr Horník, Právo

Bohuslav Svoboda (ODS)

Článek

Alespoň to ve středu dal najevo předseda pražského regionu Filip Humplík. Oznámil, že bude na regionálním sněmu prosazovat kandidátku, kterou povede Svoboda. Humplík, který šéfování pražské ODS po exprimátorovi převzal, bude až na druhém místě.

„Je to zatím pouze doporučení, které musí projít oblastmi. Jsem přesvědčen, že pro nás jako ODS je to nejlepší varianta,“ řekl Právu Humplík.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Na svém facebookovém profilu sklidil množství kritických ohlasů: někteří mu vyčítají, že kandidátku do komunálních voleb vedl doposud vždy předseda strany, jiní připomínají Svobodovo obvinění v kauze Opencard.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám