Hlavní obsah

StarDance jako první opustili Hosprová a Bartuněk

Novinky, Ondřej Kořínek, Jiří Čeladník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Druhý sobotní večer patřil na obrazovkách České Televize taneční soutěži StarDance. Soutěže se zúčastnilo osm párů, které tančily waltz nebo ča-ču. Diváky, kteří mohli hlasovat přes SMS, nejméně oslnil pár s číslem šest Jitka Hosprová a Lukáš Bartuněk. Čtyřčlenné porotě se nejvíce líbila dvojice Taťána Kuchařová a Jan Onder, která obdržela 31 bodů.

Foto: Milan Malíček, Právo

Jitka Hosprová a Lukáš Bartuněk

Článek

Šestá řada populární taneční soutěže začala minulou sobotu, vítěz bude znám 21. prosince. Soutěží provází Marek Eben a Tereza Kostková. V porotě zasedli Jan Révai, Tatiana Drexler, Zdeněk Chlopčík a Radek Balaš.

Sobotní večer zahájili tancem ča-ča Matěj Ruppert a Alice Stodůlková. Jan Révai okomentoval tanec Matěje Rupperta slovy, že musí především víc uvolnit boky. Oponoval mu ale Zdeněk Chlopčík, kterému boky připadaly uvolněné, naopak zkritizoval Ruppertovu ča-ču, při které podle něj moc poskakoval. Pár číslo čtyři dostal od poroty 24 bodů.

Matěj Ruppert během cha-chy nijak nepřipomínal tanečníka latinskoamerických tanců a svůj kostým pojal velmi civilně. Zpěvák se v popelavé košili a vestičce zdobené rockovými cvoky a černých kalhotách s lampasy přiblížil k latinskoamerické klasice své partnerky pouze rudou páskou umístěnou na paži.

Foto: Milan Malíček, Právo

Matěj Ruppert a Alice Stodůlková

Jako další pár na tanečním parketu se představili Šárka Kašpárková a Jan Tománek. Krásný měkký pohyb, byl to nádherný tanec, ale nutné bude ještě více srovnat postavu, uvedla k tanci Šárky Kašpárkové porotkyně Tatiana Drexler. Pár nakonec odešel s pouhými 20 body.

Během prvního přímého přenosu bylo Šárce Kašpárkové vyčítáno, že v kalhotách s třásněmi popřela svou ženskost. Dnes to ale sportovkyně rozhodně dohnala a během waltzu působila v šatech zdobených zlatými flitry a krystaly velmi žensky. Možná až zbytečně byla její róba doplnila tylovým řasení v pase a na zápěstí.

Foto: Milan Malíček, Právo

Šárka Kašpárková a Jan Tománek

Brzobohatý v plantážnickém kloboučku

Ondřej Brzobohatý a Eva Krejčířová s číslem osm dostali od poroty 26 bodů. Radek Báláš se podle svých slov na tanec díval v celku jako režisér, kde se mu líbil oční kontakt, ale trošku měl problémy s jeho monotónností. Jan Revai se na konci hodnocení Ondřeje Brzobohatého zeptal, jestli tancem netrpěl, protože mu to tak připadalo, ten odvětil, že si tanec naopak velmi užíval.

Jestli Matěj Ruppert působil civilně, tak u Ondřeje Brzobohatého to platí dvojnásob. Herec zatančil cha-chu v černých kalhotách se spuštěnými kšandami, projmuté košili a plantážnickém kloboučku, které využili jako rekvizitu. Taková variace na kubánského tanečníka.

Foto: Milan Malíček, Právo

Ondřej Brzobohatý a Eva Krejčířová

Taťána Kuchařová a Jan Onder zatancovali porotě a divákům waltz. Porotě se soutěžní tanec líbil, a proto dostali jedno z nejvyšších ohodnocení - 31 bodů. „Jednoduše nádherné, nádherná práce rukou, ale chtělo by to více odvahy do pohybu,“ okomentovala vystoupení Tatiana Drexler.

S něžným přednesem waltzu Taťány Kuchařové a Jana Ondera dokonale korespondovaly střihově minimalistické šaty tanečnice, ve kterých se snoubila lila a světle fialová. Romantickému vlasovému stylingu je také třeba zatleskat.

Foto: Milan Malíček, Právo

Nejlépe hodnocený pár Jan Onder a Taťána Kuchařová

Rošťácký modýlek Hosprovou nezachránil

Jitka Hosprová s Lukášem Bartuňkem s číslem šest na parketu předvedli ča-ču. „Byl to životní výkon,“ okomentovala svůj výkon Jitka Hosprová. Jan Revai ale Hosprové doporučil, aby zapracovala na technice, kondici a uvolnění a ohodnotil ji pěti body. Dvojice nakonec obdržela celkem jen 19 bodů.

Pokud violistka Jitka Hosprová tančila během prvního přenosu quickstep v šatech, které jí opticky rozšiřovaly, tak tentokrát napravila reputaci v rošťáckém modýlku s modrou sukní tvořenou třásněmi. Interpretka vážné hudby naprosto odzbojila povedeným líčením a sexy vášnivým stylingem.

Foto: Milan Malíček, Právo

Jitka Hosprová a Lukáš Bartuněk

Dalšími tanečníky v programu byli Pavel Řezníček a Lucie Hunčárová. Podle Baláše byl obličej Pavla Řezníčka velmi monotónní, ale na druhou stanu podle něj udělal velký krok dopředu z minulého kola. Jan Révai souhlasil se svým kolegou, potěšil ho úsměv, který by dle jeho slov chtělo více prodat. Porota vystoupení ohodnotila 23 body.

Foto: Milan Malíček, Právo

Pavel Řezníček a Lucie Hunčárová

Bugar tanečníkem, Polívková za hvězdu

Předposledním párem v soutěži s číslem dva byli Anna Polívková s Michalem Kurtišem. Porotcům se tanec příliš nelíbil a uvedli několik podstatných chyb, pár ohodnotili dvaadvaceti body. „Hodnotím pozitivně vystrčené kolena, ale celou dobu byla příliš vzadu,“ hodnotila vystoupení Tatiana Drexler. „Příliš uvolněné tělo, stále jste ztrácela rovnováhu. Co hodnotím pozitivně, byly příkladné nášlapy,“ doplnil Chlopčík.

Foto: Milan Malíček, Právo

Anna Polívková a Michal Kurtiš

Vysoká, štíhlá, svůdná. V šatech zdobených stříbrnými flitry na tělovém podkladu s trojbarevnou třásňové sukni potvrdila dcera slavných rodičů Anna Polívková svou přezdívku „Miss Metamorfóza“.

Poslední párem pro dnešní večer byli Imrich Bugár s Jitkou Šorfovou. "Waltz působil úžasně tím, jak jste mohutný,“ řekl po vyjmenování několika chyb k tanci Bugára Chlopčík. „Já to hodnocení kazit nebudu, pro mě se stáváte opravdovým tanečníkem,“ konstatoval Radek Baláš. Tatiana Drexler na závěr upozornila na hrubé rytmické chyby. Dvojice odtancovala za celkových 23 bodů.

Foto: Milan Malíček, Právo

Imrich Bugár a Jitka Šorfová

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám