Hlavní obsah

ČSSD nachystala ve volebním štábu obložené housky

Novinky, jov

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Sociální demokraté, kteří jsou favoritem předčasných voleb, rozložili volební studio tradičně v pražské restauraci Hybernia v přízemí stranického sídla - Lidového domu. Pro novináře ČSSD nachystala brožurku se svým volebním programem. K dispozici jsou také obložené housky a nealkoholické nápoje.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Občerstvení v sídle ČSSD.

Článek

Do volební centrály ČSSD už dorazili mj. lídr středočeské kandidátky Jan Hamáček, exposlanec Miroslav Svoboda, senátor Jiří Dienstbier nebo bývalý vedoucí Úřadu vlády Ivan Přikryl.

O účast ve volebním studiu sociální demokracie je mezi novináři velký zájem. Očekává se především příjezd předsedy ČSSD a možného premiéra Bohuslava Sobotky, který se měl podle prvních informací dostavit krátce po 14. hodině.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Novináři před sídlem ČSSD.

Špičky ČSSD ale nebudou sledovat sčítání hlasů mezi žurnalisty, usadí se v podzemní vinárně. Oproti roku 2010 pojala sociální demokracie volební studio skromněji, chybí velkolepě pojaté pódium na dvoře Lidového domu.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Novináři obsazují volební štáb ČSSD, kde se chystají sledovat výsledky předčasných voleb do Sněmovny.

Volební výsledek proberou špičky sociální demokracie na večerním jednání politického grémia. Ještě v sobotu večer chce ČSSD zahájit jednání s komunisty. Na tom se dohodl Sobotka a druhý muž ČSSD Michal Hašek na úterní tajné schůzce s šéfem KSČM Vojtěchem Filipem a místopředsedkyní strany Miloslavou Vostrou. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám