Hlavní obsah

ODS v centru Prahy zakončila předvolební kampaň

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Na pěší zóně Anděl v Praze ve čtvrtek odpoledne vyvrcholila kampaň několika politických stran. Nejvíce lidí přilákala závěrečná akce kampaně ODS.

Závěrečný mítink ODS zaplnil pražský AndělVideo: Novinky

 
Článek

Kromě několika stanů s propagačními materiály diskutovali s lidmi i sami kandidáti. Do provizorní kavárny se dostavila i jednička pražské kandidátky a místopředsedkyně ODS Miroslava Němcová.

Na závěrečném mítinku odmítla povolební spolupráci s ČSSD, KSČM, ANO i se zemanovci. Němcová Novinkám řekla, že ačkoliv byla kampaň dost náročná, po volbách rozhodně neplánuje odpočívat.

Foto: Milan Malíček, Právo

Poslední předvolební mítink strany ODS v Praze 5 Anděl. Na snímku volební lídři ODS Miroslava Němcová a Bohuslav Svoboda.

O přízeň voličů na frekventované pěší zóně na Andělu usilovali také zelení. Ti měli na rozdíl od ODS pouze jeden stánek s propagačními materiály.

Naproti přes ulici od ODS a zelených se postavili komunisté. Ti přivezli i živou muziku. Kampaň dnes plánuje ukončit také TOP 09, její zástupci budou oslovovat voliče na náměstí Jiřího z Poděbrad, kde je přichystán také koncert a táborák s opékáním špekáčků.

Lidovci kampaň zakončili už ve středu, lídr hnutí ANO Andrej Babiš chce oslovovat voliče ještě v pátek. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám