Hlavní obsah

Šlouf zemanovcům zrušil přístup na webové stránky

Novinky, jov
Aktualizováno

Lobbista Miroslav Šlouf, kterého vedení SPOZ vyškrtlo z čela pražské kandidátky, ve čtvrtek potvrdil Novinkám, že zemanovcům zrušil přístup na původní doménu spoz.cz, kterou vlastní. Strana následně založila nový web na adrese SPOZ2013.cz.

Foto: ČTK

Miroslav Šlouf

Článek

„Museli jinam, zrušil jsem to,“ řekl ve čtvrtek Šlouf Novinkám. Zdůraznil přitom, že tento krok nebyl vyvolán nelibostí z faktu, že na webu zemanovců jsou uveřejňovány rezoluce místních organizací SPOZ odsuzující jeho samotného i místopředsedkyni SPOZ Ditu Portovou.

„Nezrušil jsem jim to proto, že bych byl uražený, že si organizují natvrdo předsedy místních organizací, aby proti mně a Ditě Portové vystupovali. To bych přežil. Ale v okamžiku, kdy web neumí ochránit, nechají si ho hacknout, pustit porno na stránky, které vlastním, tak to mě namíchlo,“ řekl Šlouf.

Místopředseda SPOZ a stranický mluvčí Vladimír Kruliš trvá na tom, že změna webové adresy byla motivována právě tím, že původní, vlastněná Šloufem, nebyla dostatečně chráněna proti napadení. „Nás velmi tato situace mrzí, ale byli jsme ale nuceni z důvodu lepšího zabezpečení provést tuto změnu,“ sdělil Novinkám.

Foto: www.spoz.cz

Reklama

Související témata:

Související články

Lidé nahráli na web SPOZ hanbaté obrázky

Podceňovat zabezpečení internetových stránek se nevyplácí. Na vlastní kůži se o tom přesvědčili zemanovci, na jejichž webu se necelé dva týdny před volbami...

Výběr článků

Načítám