Hlavní obsah

Billboardy u Brna zesměšňují Haška

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na dálnici D1 v okolí Brna se objevily billboardy, které zesměšňují místopředsedu ČSSD Michala Haška. Ten se proto rozhodl podniknout právní kroky proti lidem, kteří za antikampaní stojí. Kdo to je, ale neuvedl. Na billboardech zadavatel o Haškovi tvrdí, že je kecal, lenoch a nevěrník.

Foto: Petr Kozelka, Právo

Billboard, který útočí na Michala Haška z ČSSD.

Článek

Na většině z billboardů je černá silueta hlavy s textem „kecal – slibuje a neplní, lenoch – v parlamentu chyběl při 77 procentech hlasování, nevěrník – milenku si platil z veřejných peněz“, doplněným dotazem „Kdo je to?“. Na jednom z billboardů je i Haškův portrét.

Foto: Petr Kozelka, Právo

Billboard, který útočí na Michala Haška z ČSSD.

Hašek, který je za předsedou ČSSD Bohuslavem Sobotkou dvojkou na jihomoravské kandidátce strany pro volby do Sněmovny, zvažuje kvůli poutačům podniknout právní kroky. „Nikdy jsem neuznával negativní, dehonestující a lživé osobní kampaně. Mrzí mě, že se k nim někdo uchyluje na jižní Moravě,“ prohlásil, aniž upřesnil, jaké právní kroky má na mysli.

Foto: Petr Horník, Právo

Místopředseda ČSSD Michal Hašek

Dodal však, že se podle něj k neetickému vedení předvolební kampaně zřejmě uchýlil někdo, kdo se „bojí volebního výsledku“.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám