Hlavní obsah

Lídr zelených Ondřej Liška se fotil na kampaň: Vypadám jako James Dean

– Praha
Novinky, mak

Přípravy na říjnové předčasné volby jsou v plném proudu. Strany sázejí na volební marketing, který sice může ovlivnit výsledky hlasování, ale občas obnáší pro některé kandidáty i méně příjemné aktivity. Většinou tomu bývá focení na předvolební materiály. Své o tom ví lídr pražské kandidátky a předseda Strany zelených Ondřej Liška.

Lídr zelených Ondřej Liška se fotil na kampaňVideo: Novinky

 
Článek

Strana zelených sice nesází na billboardy, je spíše příznivcem diskuse s voliči, ale i tak kandidáti strany focení neunikli. Fotografie půjdou na internetové stránky, letáky nebo velkoplošnou reklamu v podobě plachet. Procesem s nasvícením obrovskými světly v ateliéru s doprovázejícím povelem „tvařte se uvolněně“ si posledně prošel Ondřej Liška. Novinky byly u průběhu celého focení.

„Já nejsem herec, jsem politik, a když mi někdo řekne „tvař se přirozeně“, tak to je přesně ten moment, kdy se stáhnu do křeče a přirozeně se rozhodně necítím,“ řekl po focení pražský volební lídr SZ.

Bez muziky by to nešlo

Přesto se Liška zhruba po půl hodině uvolnil. Dopomohlo mu k tomu duo Daft Punk, při jejichž hudbě si i zlehka zatančil. Dokonce se v jednom okamžiku cítil jako americký herec James Dean (Liška použil větu z textu písně Chce se mi spát Psích vojáků - pozn. red.). Právě v ten moment byla ta správná atmosféra pro focení a fotografie spatřily světlo světa za necelou hodinu.

„Toto je moje jedenáctá nebo dvanáctá kampaň v životě a s výsledkem focení nikdy nejsem spokojený. Hudba Daft Punk byla jediná záchrana, myslím, že bez toho bychom to vůbec nenafotili,“ směje se Liška.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám