Hlavní obsah

Vidět mě za každým křovím je obvyklá paranoia ODS, říká Kalousek

Právo, dan
Praha

Podle místopředsedy TOP 09 Miroslava Kalouska si za prohru může sám bývalý primátor Bohuslav Svoboda (ODS). Odmítá také, že by byl strůjcem dění na pražské radnici. „Pan docent Svoboda se musí smířit s tím, že za výsledkem dění na pražské radnici je jeho vlastní neschopnost než cokoli jiného,“ řekl Právu Kalousek.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Ministr financí Miroslav Kalousek.

Článek

Svobodovo tvrzení, že za vším je Kalouskův pokyn, aby ho pražská TOP 09 shodila z primátorského křesla, protože to TOP 09 pomůže ve volbách příští rok, Kalouska pobavilo.

„To je obvyklá paranoia ODS, že za každým křovím je Kalousek, já bych se tím mohl cítit polichocen. Nezapomeňte jim připomenout, že naposled jsem hodně pršel a způsobil jsem záplavy,“ poznamenal Kalousek.

Odmítl i to, že se TOP 09 spojila s komunisty a soc. demokraty, aby zhatila jedinou možnou pravicovou vládu v Praze. „Pan Svoboda je ten poslední, kdo je pravicový. TOP 09 se čtyři měsíce snažila o to, aby se rozhodovalo ve prospěch pravicových ideálů, jestli tomu někdo bránil, tak to byl pan docent Svoboda,“ dodal.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám