Hlavní obsah

Závod o Hrad: Šachová partie v režii Miloše Zemana

Seriál internetové televize Stream.cz, který ukazuje prezidentské kandidáty v netradičním světle, pokračuje dílem s Milošem Zemanem. Jeden z velkých favoritů volby potvrdil svůj svérázný postoj k novinářům, a tak natáčení zdaleka neprobíhalo tak, jak si všichni zúčastnění představovali.

Foto: Milan Malíček, Právo

Kandidát na prezidenta Miloš Zeman

Článek

„Když jsme týmu Miloše Zemana nabízeli sport, který bychom mohli s bývalým premiérem provozovat, automaticky jsme pomýšleli na šachy,“ říká moderátor pořadu Pavel Zuna. „Každý ví, že pan Zeman šachy hraje rád a dobře, a tak by se mohl bez problému předvést,“ dodal.

Po několika kolech odsouhlasení sportu i průběhu natáčení tak štáb Stream.cz dorazil do kanceláří Miloše Zemana v Loretánské ulici jen kousek od Pražského hradu a tam ho čekalo veliké překvapení. Zuna k tomu říká: "Nikdo jiný z kandidátů nezměnil průběh natáčení tak jako Miloš Zeman. Jestli pozitivním, nebo negativním směrem, to musí divák posoudit sám."

Co se přesně stalo, můžete vidět ZDE.

Závod o Hrad je produkčně nejnáročnější pořad Stream.cz v tomto roce. Redakce oslovila všechny prezidentské kandidáty s jedinou podmínkou, aby si vybrali libovolnou sportovní aktivitu, kterou by předvedli před kamerou. Ve hře byly i šipky, turistika či bowling. Premiéra je vždy každé pondělí.

Předchozí díly s ostatními kandidáty můžete vidět ZDE.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám