Hlavní obsah

Závod o Hrad na Stream.cz: Napínání tětivy s Janem Fischerem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Seriál internetové televize Stream.cz, který ukazuje prezidentské kandidáty v netradičním světle, pokračuje dílem s Janem Fischerem. Největší favorit voleb všechny překvapil, když zvolil zcela netradiční disciplínu: s moderátorem Pavlem Zunou si šli zastřílet z luku.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Jan Fischer přestavuje svůj program

Článek

„Pan Fischer to tam sází jak rodilý Sioux,“ hlásí Pavel Zuna a sám napíná tětivu a snaží se trefit 20 metrů vzdálený terč. Oba jsou na lukostřelbě poprvé, což je v rámci pořadu Závod o Hrad unikát.

„Do této chvíle si zatím vždy kandidáti vybrali sport, který už dříve provozovali a ve kterém byli podle svých možností dobří,“ pokračuje Zuna.

„Jan Fischer nás všechny překvapil, protože zvolil sport, který dosud nikdy nezkoušel, a stejně jako já tedy riskoval, že se před kamerou ztrapní,“ řekl Zuna.

Proč si Jan Fischer zvolil lukostřelbu, nakolik se při ní ztrapnil a jak odpovídal na všechny otázky včetně té na jeho členství v komunistické straně, můžete vidět ve videu ZDE.

Závod o Hrad je produkčně nejnáročnější pořad Stream.cz v tomto roce. Redakce oslovila všechny prezidentské kandidáty s jedinou podmínkou, aby si vybrali libovolnou sportovní aktivitu, kterou by předvedli před kamerou. Ve hře byly i šipky, šachy či bowling. Premiéra je vždy každé pondělí.

Předchozí díly s ostatními kandidáty můžete vidět ZDE.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám