Hlavní obsah

Okamura si chce ještě popovídat s právníky

Právo, Aleš Fuksa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Luhačovice

Rozhodování o jednotlivých prezidentských kandidátech sledoval senátor Tomio Okamura v Luhačovickém hotelu Augustiniánský dům. Z výsledků byl překvapený, ale novinářům sdělil, že nebude výsledky napadat, pokud nezjistí nějaké významné pochybení.

Foto: Aleš Fuksa, Právo

Tomio Okamura komentuje výsledek rozhodování o kandidaturách na Hrad.

Článek

„Vzhledem k tomu, že odůvodnění, které jsme dostali, má zhruba 100 stran, tak se k němu se k němu s konečnou platností vyjádřím v pondělí,“ uvedl novopečený senátor, který se zapojil i do boje o Hrad. Chce si o víkendu vše probrat s právníky.

Okamura upřesnil, že nebude napadat volby pro nějakou banalitu, protože nechce nadřazovat své ego zájmu veřejnosti. Nechtěl odpovědět přímo na otázku, koho ze zbývajících kandidátů bude volit.

Pouze obecně konstatoval, že nedá hlas člověku, který nemá čistou minulost, nebo nebyl pevný ve svých postojích. Bude volit člověka, který se vždy snažil pracovat ve prospěch české veřejnosti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám