Hlavní obsah

ODS umí jen strašit sama sebe komunisty, reagoval Filip na kongres

Novinky, jov

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Debatou na kongresu občanských demokratů se nese jako pomyslná rudá linie opakované varování před nástupem komunistů k moci, pokud budou předčasné volby do Sněmovny. Lídr KSČM Vojtěch Filip v sobotu reagoval prohlášením, že ODS místo návrhů řešení už dokáže jen strašit sama sebe posilujícími komunisty.

Foto: Archiv, Právo

Předseda KSČM Vojtěch Filip

Článek

„Na místo návrhů na řešení dokáže už jen hrát antikomunistickou kartou a strašit sama sebe rostoucí silou KSČM. Zřejmě proto, že se bojí, aby zemi nevyvedl z krize někdo jiný, kdo jasně ukáže na neschopnost a nekompetentnost současného vládnutí,“ komentoval Filip rokování ODS v tiskovém prohlášení.

Na kongresu občanských demokratů podle šéfa KSČM chybí sebereflexe a projevuje se programová vyprázdněnost a bezkoncepčnost.  „Za pozitivní snad lze jen označit skutečnost, že si někteří uvědomují, že ODS je symbol korupce,“ neodpustil si Filip rýpnutí.

Poukazování na nebezpečí nástupu komunistů k moci okomentoval na svém Facebooku i poslanec ČSSD Jan Hamáček. „Čekal jsem víc, než primitivní antikomunismus a neustálé povely: „Srazit řady!“ jak za Napoleona,“ napsal poslanec.

Reklama

Výběr článků

Načítám