Hlavní obsah

Monika se s přítelem Okamurou líbá se zavřenýma očima

Právo, Jiří Růžička

Přítelkyně nově zvoleného senátora za Zlínský kraj Tomia Okamury, dvacetiletá Monika Talašová z Napajedel na Zlínsku, při líbání se svým milým zavírá cudně oči. Jestli ji v případě zvolení prezidentem Tomio přivede na Hrad už jako hradní paní, nebo ještě hradní slečnu, Okamura na dotaz Práva před svou partnerkou odpověděl diplomaticky.

Foto: Jiří Růžička, Právo

Tomio Okamura a jeho přítelkyně

Článek

„To jsou úplně předčasné dotazy. Já doufám, já s Monikou chci být celý život, takovou formální stránku...to ještě nemáme projednáno,“ řekl se smíchem Okamura. Smála se i přítelkyně Monika a držela zvoleného senátora za ruku.

„Monika studuje dvě vysoké školy najednou, je ve třetím ročníku, takže prioritou je pro ni teď hlavně dostudovat obě vysoké školy a potom se samozřejmě rozhodneme dále,“ promluvil s až otcovskou starostlivostí Okamura.

„Ty máš tolik studia, viď,“ obrátil se na přítelkyni Okamura. „Je to velmi náročné, ale doufám, že se mnou budeš na celý život. Že to se mnou vydržíš!“ Slečna se znovu zasmála, dění sama nekomentovala a s hloučkem novinářů se rozloučila.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám