Hlavní obsah

Poznámka o toaletě rozohnila Johna k hrubému napadání nepřítomného Kalouska

Novinky, jas

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Debatu mezi odcházejícím ministrem práce a sociálních věcí Jaromírem Drábkem (TOP 09) a předsedou VV Radkem Johnem provázely v Partii televize Prima invektivy a obviňování ze lží. Nejvděčnějším tématem byl nakonec nepřítomný ministr financí Miroslav Kalousek.

John: Kalousek by zasloužil fackuVideo: Prima FTV

 
Článek

Debata se točila zejména kolem situace na ministerstvu. Bývalý náměstek Vladimír Šiška byl počátkem týdne obviněn z uplácení. Spolu s ním policie obvinila i šéfa odboru IT. Drábek následně oznámil rezignaci. Ministr také řekl, že bude v pátek vypovídat na policii.

Zatímco odcházející ministr připomínal, že část informací o kauze jsou pouze spekulace, John případ prezentoval jako důkaz korupce.

Drábek mimo jiné uvedl, že je v pátek v souvislosti s případem pozván k podání vysvětlení na policii.

Debata o nepřítomném Kalouskovi

Debata se zvrhla v okamžiku, kdy byl zmíněn Drábkův kolega, ministr financí Miroslav Kalousek, s nímž se John před časem pohádal ve Sněmovně. [celá zpráva]

Zmínka o Kalouskovi jej znovu rozohnila a padala slova o "ožralém alkoholikovi ve Sněmovně". "Pan Kalousek, který se netrefí ani do záchodové mísy, o tom nemá co kecat, protože nic neví," rozhořčil se John.

"By zasluhoval dechové zařízení na půdě Sněmovny, aby alkoholik, který je ožralý, nemohl promluvit," dodal John, kterého Drábek upozornil, že na podobné úrovni s ním nehodlá diskutovat. "Já se nebudu snižovat k tomu, že se na toto téma budu dohadovat," opáčil ministr, podle nějž si obrázek udělají sami diváci.

"Pan John s panem Kalouskem si to pak vyřídí před Primou," uzavřel přestřelku moderátor Jan Punčochář.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám