Hlavní obsah

Fischerově manželce zemřela maminka

Novinky, jov

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do probíhající kampaně pro přímou volbu prezidenta zasáhla smutná zpráva. Daně Fischerové, manželce prezidentského kandidáta Jana Fischera, v pondělí ráno zemřela ve věku 90 let maminka. Novinkám to potvrdila Fischerova mluvčí Jana Víšková.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Jan Fischer nyní musí řešit i osobní problémy, jeho manželce zemřela matka.

Článek

„Ano, potvrzuji smutnou zprávu, že paní Fischerové v pondělí ráno zemřela maminka,“ sdělila Víšková. O své mamince hovořila Dana Fischerová před více jak dvěma lety v rozhovoru pro Právo. „Tatínek byl automechanik, maminka bankovní úřednice. Jsou spolu 65 let a nedávno oba oslavili 88. narozeniny,“ uvedla tehdy.

Když se v roce 2010 stal Fischer viceprezidentem Evropské banky pro obnovu a rozvoj, stěhovali se manželé do Londýna. Fischerová ale dopředu oznámila, že bude často jezdit do ČR právě za svými rodiči. „Budu sem hodně jezdit. Nechci v Londýně zůstat od dovolené do dovolené. Mám tady vyjma dětí také rodiče, kterým je 88,5 roku,“ řekla Právu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám