Hlavní obsah

Prezidentskou kandidaturu ohlásila i Jana Lysoňková z Křižanovic u Vyškova

Do volebního klání o post prezidenta se rozhodla vstoupit další kandidátka - Jana Lysoňková z jihomoravských Křižanovic u Vyškova. Žena, která o sobě tvrdí, že několikrát přežila klinickou smrt, chce pomáhat ostatním. Její devizou by mohlo být i to, že prý "vidí do budoucnosti".

Foto: Novinky

Stránky s prezidentskou kandidaturou Jany Lysoňkové

Článek

"Velice si vážím Vaší důvěry ve mě, kterou já vždy vkládám do Vás, a sděluji Vám, že kandidaturu na úřad prezidenta přijímám. Učiním vše, co bude v mých silách pro Vás a naše další generace a budu se společně s ostatními podílet na obnově i v této složité a těžké době," oznamuje Lysoňková na svých webových stránkách.

"Vidím i do budoucnosti," přiznává žena, která se netají svými nadpřirozenými schopnostmi a prezentuje se jako "kartářka, vědma a léčitelka".

"Mnohokrát jsem se již zmínila o tom, že jsme se nechali dvaadvacet let pod rouškou slibů strhnout k hmotnému obohacení, které všem řádně zatemnilo myšlení. Už jsem Vám i popisovala, že odmítám konec světa, tak jak se někteří snaží Vám vštěpit, aby mohli ovládat vše, i to málo, co nám ještě zbylo v rukou. Otevřete proto opět svá srdce a podívejte se na naši zdevastovanou zemi a přemýšlejte," nabádá vědma potenciální voliče a na svých stránkách zveřejnila jak podpisové archy, tak číslo účtu, na který je možné přispět na její kandidaturu.

Lysoňková se zařadila po bok již známých kandidátů. Průzkumy prozatím sice favorizují známé tváře s politickými zkušenostmi, ale šanci uspět mají i nezávislí kandidáti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám