Hlavní obsah

Právníci Janouška a sražené ženy si plácli, výši odškodného však tají

Novinky, val
Praha

Advokáti Vít Široký a Josef Lžičař, kteří zastupují Romana Janouška, respektive ženu, kterou pražský podnikatel při březnové autonehodě v opilosti srazil, se ve středu odpoledne dohodli na náhradě škody.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Právník Romana Janouška Vít Široký (vlevo) a advokát poškozené ženy Josef Lžičař

Článek

„Dohodli jsme se na základních věcech,“ potvrdil Novinkám Lžičař přímo z kanceláře advokáta Romana Janouška Víta Širokého. Také on shodu potvrdil. „Zbývají už jen drobnosti,“ dodal Široký.

Foto: Petr Horník, Právo

Žena sražená Romanem Janouškem v doprovodu svého advokáta Josefa Lžičaře vypovídala na policii.

Oba advokáti ovšem odmítli sdělit částku, kterou by měl Janoušek poškozené ženě vyplatit. „V této chvíli je to mezi mým klientem a poškozenou,“ řekl Široký.

Jak už ale dříve oba zástupci informovali, Janoušek slíbil vyplatit trojnásobek sumy vyčíslené na základě bodového ohodnocení, které stanoví lékaři. Lžičař v úterý Novinkám řekl, že by se mělo jednat o statisíce. [celá zpráva]

Janoušek odmítl nehodu komentovatVideo: TV Prima

Janoušek srazil 51letou Vietnamku v březnu. Žena musela být hospitalizována a podstoupila operaci kotníku. Janouškovi, který byl v době nehody silně opilý, hrozí za úmyslné těžké ublížení na zdraví a ohrožení pod vlivem návykové látky až 10 let vězení.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám