Hlavní obsah

Žena sražená Janouškem dostane statisíce

Novinky, val
Praha

Advokát Josef Lžičař, který zastupuje ženu sraženou podnikatelem Romanem Janouškem, by se měl v nejbližších dnech sejít s Janouškovým zástupcem. Společně se mají dohodnout na výši odškodného, které se má podle Lžičaře pohybovat v řádu statisíců.

Foto: Petr Horník, Právo

Žena sražená Romanem Janouškem v doprovodu svého advokáta Josefa Lžičaře.

Článek

„Dnes mu (advokátovi Romana Janouška Vítu Širokému - pozn. red.) mám volat, jestli se sejdeme zítra (ve středu - pozn. red.), nebo pozítří, takže bychom tu dohodu o náhradě škody měli dát konečně do kupy,“ řekl Novinkám Lžičař.

Právní zástupce Janouška se již dříve nechal slyšet, že poškozené straně nabídnou trojnásobek ohodnocení bolestného, na čemž Široký podle Lžičaře trvá.

Advokát přiznal, že se částka bude pohybovat řádově ve statisících, odmítl však sdělit konkrétní číslo. „O té částce nebudeme hovořit. V podstatě ta nabídka je v daném případě, řekl bych, taková velkorysejší, protože dávají trojnásobek odškodnění toho, co řekli lékaři,“ řekl Lžičař, který již dříve dementoval informace, podle nichž měl Janoušek nabídnout odškodné až 20 miliónů korun. [celá zpráva]

Janoušek srazil ženu vietnamského původu letos v březnu, když řídil opilý. Za úmyslné těžké ublížení na zdraví a ohrožení pod vlivem návykové látky mu hrozí až 10 let za mřížemi.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám