Hlavní obsah

Prahu bude po světě propagovat letadlo s nápisem Prague loves you

Novinky, Michaela Cmíralová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Netradiční reklama se objevuje na letišti v Praze Ruzyni. Airbus A320 společnosti Holidays Czech Airlines má na bocích i spodní části nápisy, které mají dělat pražskému letišti reklamu.

Prahu bude po světě propagovat letadlo s nápisem Prague loves youVideo: Novinky

 
Článek

Letadlo je nově vybarveno do červeno-modrých barev, které mají dalších pět let reprezentovat a propagovat pražské letiště. Na obou bocích je nápis Prague loves you a ve spodní části Prague Airport.

„Využití letadla jako reklamního nosiče se nám osvědčilo,“ uvedl výkonný ředitel Letiště Praha Stanislav Zeman a doplnil: „Letadlo společnosti, která se zabývá charterovou dopravou, se v průběhu sezóny dostane na desítky letišť. Aktivně tak propagujeme nejen letecké spojení s Prahou, ale také českou metropoli jako turistickou destinaci.“

Novým vybarvením oslavuje Airbus A320 také svůj vstup do druhého roku služby a odstartování letů do nových destinací.

Letoun má kapacitu 180 míst a jeho první komerční let v nových barvách se uskuteční ve čtvrtek 26. dubna a bude směřovat na Kypr do letoviska Paphos. Jen do konce dubna dopraví toto letadlo cestující také na Sicílii, do Stockholmu, několika destinací ve Francii a do egyptského Šarm aš-Šajchu.

Reklama

Výběr článků

Načítám