Hlavní obsah

Sledují mě, může mi jít o život, tvrdí Jarolím z VV

Právo, dan

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Drama kolem rozpadu VV začíná mít i rysy akčního filmu. Bývalý místopředseda VV Tomáš Jarolím má pocit, že je sledován a že mu může jít o život. Poté, co byl podle svých slov sledován na cestě z Prahy až k domu do Teplic, raději na svůj facebookový profil umístil upozornění, že kdyby měl nehodu nebo by se mu něco stalo, tak to nebyla náhoda.

Foto: Milan Malíček, Právo

Tomáš Jarolím (VV)

Článek

„Musím veřejně konstatovat, že jsem nikdy nepomýšlel na to si sáhnout na život a ani nepomýšlím. Pokud by se mi úplně náhodou ale stala nějaká nehoda, tak upozorňuji své okolí, že v úterý 17. dubna mne z Prahy až na sever Čech sledovala modrá Škoda Fabia plná velkých chlapů s tmavými brýlemi na očích. Na třech kruhových objezdech už se dá dobře poznat, že jde s největší pravděpodobností o sledování,“ napsal Jarolím.

Jarolím uvedl, že už podobný pocit měl několikrát, ale teď se podezření změnilo v jistotu.

Jarolím: Bylo to hustý a bezpodmínečný

„Teď to bylo tak hustý a bezpodmínečný, několikrát jsem se na kruhové objezdy vrátil, a bez jakékoli dopravní logiky za mnou to auto bylo z Prahy až před dům, tak jsem neměl pochyby,“ řekl Právu Jarolím.

Dodal, že ale nechce situaci dramatizovat a zatím se neobrátí na policii.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám