Hlavní obsah

Vietnamka, kterou srazil Janoušek, je po operaci

Novinky, val

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Jednapadesátiletá žena vietnamského původu, kterou před týdnem srazil opilý Roman Janoušek, podstoupila v pátek úspěšnou operaci kotníku. Podle mluvčí motolské nemocnice Pavlíny Dankové by ji tak příští týden mohli lékaři z nemocnice propustit.

Foto: TV Nova

Roman Janoušek po havárii.

Článek

Ženu přivezli záchranáři do motolské nemocnice s těžkým otřesem mozku, zlomenými žebry a poraněným kotníkem. Právě operaci kotníku se musela v pátek podrobit. "Vše bylo v pořádku," informovala Danková. "Jednalo se o poměrně malý zákrok," dodala s tím, že během operace nenastaly žádné komplikace.

Zraněná Vietnamka, jejíž rodina žije v Česku dlouhodobě, by tak po zhruba deseti dnech mohla nemocnici opustit. "Předpokládáme, že příští týden bude propuštěna domů," řekla Danková.

Nehoda se stala minulý pátek v Michli. Roman Janoušek podle informací policie nedodržel bezpečnou vzdálenost a narazil do před ním jedoucího vozidla. Pokračoval ale v jízdě dál a zastavil až na světelné křižovatce. Poškozenou, která vyběhla z vozu, aby s ním situaci řešila, údajně srazil.

Janouškovi již bylo sděleno obvinění z těžkého ublížení na zdraví a ohrožení pod vlivem návykové látky v souvislosti. Jeho advokát Vít Široký podal stížnost proti usnesení o zahájení trestního stíhání. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám