Hlavní obsah

Babiš: V červnu byl Paroubek v našich pekárnách a na chleba si nestěžoval

Právo, Jiří Ovčáček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Podnikatel Andrej Babiš vrátil špílec novopečenému šéfovi strany Národní socialisté - Levice 21. století Jiřímu Paroubkovi. A to za kritiku chleba pocházejícího z Babišových pekáren. Na miliardářově webu se objevila fotogalerie z letošního června, kdy Paroubek navštívil jednu z pekáren Babišova impéria. S rýpavou poznámkou, že si při exkurzi současný lídr národních socialistů na pečivo nestěžoval.

Článek

„Předně bychom chtěli Jiřímu Paroubkovi poblahopřát, že se mu o víkendu po lítém souboji podařilo stát šéfem strany NS-LEV21. Původně jsme chtěli nechat jeho podnětné poznámky o kvalitě chleba z pekáren, jež patří do holdingu Agrofertu, bez komentáře,“ objevil se na Babišově webu ano2011.cz rýpanec poukazující na to, že byl Paroubek jediným kandidátem na post předsedy.

A odpověď na Paroubkovy výtky ke kvalitě chleba? Fotogalerie šéfa NS-LEV 21 v Babišově pekárně.

„Na četné dotazy médií, co na slova Jiřího Paroubka o „špatném chlebu“ říkáme, nakonec přece jen odpovíme. A odpovíme, možná trochu netradičně, fotogalerií,“ uvádí se na Babišově webu.

Zveřejněné fotografie pocházejí z červnové Paroubkovy návštěvy v pekárnách Zelená louka v Herinku, které patří společnosti Penam.  Na chléb z Babišovy pekárny si přitom prý Paroubek nestěžoval.

„Po celou dobu exkurze si pan Paroubek na kvalitu chleba z pekáren Penam nestěžoval. Že by se mu z něj udělalo těžko druhý den?“ posmívá se podnikatelův web šéfovi národních socialistů. Nechybí i vzkaz Paroubkovi:  „Dobrou chuť“.

Nově zvolený lídr národních socialistů se do chleba z Babišových pekáren pustil ve svém prvním projevu na sobotním sjezdu v pražském Obecním domě.  Bývalý premiér se vyznal, že tento chléb jí druhý den málokdy s chutí.

„To je příspěvek pana Babiše lidu této země,“ burcoval Paroubek. [celá zpráva]

Paroubek se návštěvou chlubil na webu

Pikantní je, že předseda NS-LEV 21 se návštěvou Babišovy pekárny chlubí i na svém webu.

„Za doprovodu vedoucích pracovníků jsem si 23. června prohlédl pekárnu Zelená louka v Herinku u Prahy. Jedná se o nejmodernější pekárnu ve střední Evropě, která je výrobní jednotkou společnosti Penam – tedy druhou největší pekárenskou společností na území ČR s tradicí již od roku 1992,“ uvádí Paroubek.

„Generální ředitel společnosti Penam Jaroslav Kurčík, který je zároveň ředitelem potravinářské divize Agrofert Holding, mi v pekárně Zelená louka představil zdejší potravinářské výrobní jednotky této společnosti,“ dodává.

Reklama

Výběr článků

Načítám