Hlavní obsah

Paroubek je zkrachovalý levičák a narcis, protestovalo pár lidí

– Praha • Aktualizováno

Ještě před zahájením ustavujícího sjezdu strany Národní socialisté - Levice 21. století se v sobotu ráno před Obecním domem postupně sešli Paroubkovi odpůrci. Nejprve si zademonstrovala čtyřčlenná skupinka členů krajně pravicové Dělnické strany sociální spravedlnosti. Vystřídal je šéf České strany národně sociální (ČSNS) Jaroslav Rovný se skromným doprovodem.

Protest u Obecního domuVideo: Novinky

 
Článek

Na chodník před Obecním domem nalepili obří Paroubkovu fotografii s poznámkou „Jsem narcis“. K tomu přidali přepravku plnou skutečných narcisů.

Foto: Petr Horník, Právo

Demonstrace proti Jiřímu Paroubkovi

"Samo označení Národní socialisté - Levice 21. století je zavádějící sprostota, která se snaží dělat z národních socialistů levici. ČSNS (strana, které se snaží Jiří Paroubek ukrást historii) nikdy nebyla nalevo od ČSSD, “ píše se na letácích, které rozdávali.

Do třetice se dostavil bývalý předseda ČSNS 2005 Karel Janko. Toho lidé z ČSNS odháněli od nalepeného plakátu, u kterého se fotil, s tím, že není z jejich strany.

Foto: Petr Horník, Právo

Demonstrace proti Jiřímu Paroubkovi

V samotném Obecním domě panují nezvyklá opatření. U vchodu k místu konání sjezdu jsou vyžadovány k předložení občanské průkazy. A to i od novinářů. Mluvčí Paroubkovy strany Tomáš Sazima takový postup později omluvil tím, že si pořadatelská služba spletla novináře s delegáty.

Foto: MMS / Jakub Herzán, Novinky

Strana bude vybírat celé vedení a představí svůj program. Delegáti, kterých bude asi 240, dostanou také návrh stanov a deklaraci programových zásad.

Foto: Petr Horník, Právo

Demonstrace proti Jiřímu Paroubkovi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám