Hlavní obsah

Pepsi stahuje z trhu šarži ochucené vody Toma Natura Plus

Novinky, ras

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Společnost PepsiCo CZ stahuje z oběhu jednu šarži L12422/01:55 ochucené vody Toma Natura Plus s příchutí broskev-jasmín, která byla podle vyjádření zákazníka vzhledově i chuťově závadná. Firma začala vyšetřovat příčiny odchylky vzorku a preventivně stahovat a nahrazovat zdarma novým zbožím všechny výrobky dané šarže.

Článek

"V tuto chvíli již známe výsledky opakované mikrobiologické analýzy, které ukázaly, že kontaminovány byly jen ochucené vody z počátku výrobního cyklu. Kontrola vyvrátila další problémy jak u předchozích šarží, tak i v následné výrobě. Vzniklá situace námi byla ve středu 9. 11. nahlášena Státní zemědělské a potravinářské inspekci. V závěru minulého týdne se nám vrátilo zboží od všech zákazníků, kteří měli produkt 1,5l PET lahve Broskev – Jasmín na skladě," informuje společnost PepsiCo na svých webových stránkách.

Podle vyjádření firmy byla zajištěna celá jedna závadná paleta ze začátku výroby. Nadále pak prý probíhá kontrola v řetězcích Kaufland, Globus a ROSA market.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám