Hlavní obsah

Kočí byla svolná se s kdekým vyspat, prohlásil Babák

Poslanec Věcí veřejných Michal Babák se ve středu bez okolků pustil do bývalé stranické kolegyně Kristýny Kočí. V rozhovoru na Frekvenci 1 prohlásil, že Kočí používala ženské zbraně a naznačil, že byla ochotná mít styk s kdekým. Kočí jeho výrok rázně odmítla.

Foto: Milan Malíček, Právo

Poslankyně Kristýna Kočí

Článek

„Polovina Poslanecké sněmovny musela před jejími, v uvozovkách, vnady utíkat, tak to je po Poslanecké sněmovně velice známé s tím, že možná to dobře vystihuje bonmot Mirka Kalouska, kdy na K9 se přeli o vnady Kristýny Kočí pan Gazdík s panem Tluchořem a on jen tak suše poznamenal: 'Kluci, proč se přete, vždyť ona vám dá stejně oboum',” prohlásil v rozhlase Babák.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Poslanec VV Michal Babák ve Sněmovně ukazuje novinářům nové přední zuby

Kočí jeho slova důrazně odmítla s tím, že její soukromí není ničí starostí. „V jeho případě podezření, že je čaroděj s penězi, kterým Babák čelí, bych se starala jenom a pouze sama o sebe,“ uvedla a dodala, že Babák říká „bláboly“.

Dodala, že kdyby nebyla poslankyní, Babáka by zfackovala.

Kristýna Kočí u Věcí veřejných skončila poté, co na policii nahlásila, že se ji faktický šéf strany Vít Bárta snažil uplatit. Desetitisícové částky od Bárty dostali i další členové strany. Bárta i někteří příjemci svorně tvrdili, že se jednalo o půjčky. Reputace Kočí následně utrpěla zveřejněním nahrávek hovoru v pražské kavárně, během něhož vulgárními slovy naznačila, že se podílí na stranickém puči s pomocí ODS a zejména tehdejšího šéfa jejího klubu Petra Tluchoře.

Poslanec Babák je viněn z praní špinavých peněz a černého financování Věcí veřejných. Na další nahrávce, která unikla do médií, ho při jednání zástupců VV mluvčí označovali za "čaroděje". Nechvalně proslul nedávnou rvačkou v baru v den, kdy se měl očistit od spekulací kolem jeho financí a stal plnohodnotným členem VV. Z bitky odešel bez dvou předních zubů. [celá zpráva]

Reklama

Související články

Kočí na detektoru lži lhala

Bývalá poslankyně Věcí veřejných Kristýna Kočí 4. května absolvovala výslech na detektoru lži kvůli údajnému úplatku od faktického šéfa strany Víta Bárty....

Výběr článků

Načítám