Hlavní obsah

Bobošíková získala posilu, šéfa Moravské národní strany

Právo, jov

Řady Suverenity, kterou vede Jana Bobošíková, ve středu posílil bývalý poslanec a šéf Moravské národní strany Ivan Dřímal. Připojila se k němu řada politiků, včetně starostů, hájících moravské zájmy. Bobošíková zvažuje ve volbách využít název Suverenita pro Moravu.

Foto: archiv, Právo

Jana Bobošíková

Článek

„Program Suverenity je mi natolik blízký, že nejen já, ale mnozí z mých přátel jsme se rozhodli vstoupit do této strany, která jako jediná dnes hájí skutečné zájmy ČR a nezapomíná na oprávněné zájmy Moravy,“ uvedl ve středu Dřímal, který je připraven pomoci Suverenitě i s navázáním spolupráce se stranou Moravané.

„Vítáme svatbu českého lva s moravskou orlicí. Víme, že spolu s Ivanem Dřímalem se k nám přesouvá mnoho lidí, vznikají nové místní organizace a celkově rosteme. Samozřejmě, že budeme do krajských voleb kandidovat ve všech krajích, včetně moravských, kde zvažujeme název Suverenita pro Moravu,“ prohlásila pak Bobošíková.

Sbírá i další odpadlíky

Do Suverenity už před časem vstoupila exposlankyně a předsedkyně Demokratické strany zelených Olga Zubová. Nyní je šéfkou středočeské organizace Suverenity.

S Bobošíkovou spolupracuje také bývalý poslanec ODS Vlastimil Tlustý.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám