Hlavní obsah

Babák má nové zuby, fotografy zaujaly víc než Bártovy proslovy

Právo, rsk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

S novými předními zuby se na úterním jednání Sněmovny objevil poslanec Věcí veřejných Michal Babák. Přišel o ně přesně před týdnem po noční rvačce v baru v centru Prahy. Babák prozradil Právu, že nové přední zuby si šel pořídit hned druhý den, prý si však na trvalý umělý chrup bude muset počkat.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Poslanec VV Michal Babák ve Sněmovně ukazuje novinářům nové přední zuby.

Článek

Kolik peněz za proceduru u zubaře nechal, prozradit však nechtěl. „Něco to bude stát, ale kolik, to ještě nevím. Ještě se to bude řešit dál a léčení není úplně u konce. U umělých zubů chvíli trvá, než si sednou a implantáty se tam dávají až třeba za několik měsíců,“ řekl Právu.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Poslanec VV Michal Babák ve Sněmovně ukazuje novinářům nové přední zuby

Skutečnost, že se jeden z jeho zubů dražil na internetu, komentovat nechtěl. Zpátky však prý vyražené zuby nedostal.

Foto: Metropol TV, Právo

Michal Babák

Babákovy nové zuby v průběhu úterní tiskové konference upoutaly pozornost fotografů. Babák se jí přitom neúčastnil jako řečník, ale stál opodál. Šéf poslaneckého klubu Vít Bárta k tomu poznamenal: „Koukám, že novináře více zajímá, na koho si brousí zuby Michal Babák, než zbytek našeho poslaneckého klubu.“

Do poslance Babáka si během jednání rýpl i ministr financí Miroslav Kalousek (TOP 09), když při jednání o novele loterijního zákona směrem k Babákovi pronesl k jeho argumentům: "(...) to byla opravdu bezzubá snaha." Poznámka vyvolala ve Sněmovně bouři smíchu.

Seriózní sestřih z USA

Kromě nových předních zubů má Babák i nový sestřih. Ten si přivezl z letní dovolené z USA.

„Dlouho jsem se rozhodoval, že se ostříhám nakrátko, vzhledem k tomu, že jsem v tomto konzervativní. Pak jsem se rozhodl, že se chci nechat na prázdniny nechat ostříhat. V Americe jsem jim řekl, že chci vypadat seriózně, a aby to udělali na krátko. A toto je výsledek,“ řekl.

Se sestřihem je Babák prý spokojen. „Většina z mých kolegů mi to pochválila,“ podotkl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám