Hlavní obsah

Paroubkovi kupují dům v Chuchli za zhruba 8,5 miliónu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Manželé Paroubkovi kupují řadový domek v pražské Velké Chuchli. Poslanec a bývalý předseda ČSSD s manželkou Petrou v tiskové zprávě oznámili, že domek bude stát kolem 8,5 miliónu a chtějí jej financovat z prodeje bytů ve Stodůlkách a na Smíchově.

Foto: Petr Horník, Právo

Manželé Paroubkovi

Článek

Stavba v rezidenčním projektu Na Hvězdárně se v současné době dokončuje, k domku patří i malá zahrada. Petra Paroubková podle výpisu z katastru nemovitostí podepsala kupní smlouvu na počátku června, píše časopis Týden, který cenu nemovitosti odhadl na zhruba 10 miliónů.  Podle týdeníku se sousední řadový domek prodává za 10,2 miliónu korun.

Paroubkovi uvedli, že nákup novostavby budou částečně financovat z peněz získaných prodejem svých nemovitostí. Paroubek prodal družstevní byt ve Stodůlkách za 3,5 miliónu korun, jeho manželka Petra chystá prodat smíchovský byt za zhruba pět miliónů korun.

"Součástí financování je pochopitelně hypoteční financování a bude-li to potřeba i naše vlastní finanční prostředky," informovali manželé.

Rodině bývalého předsedy ČSSD patří také chalupa ve Vraném nad Vltavou a pronajímá si byt v Teplicích.

Reklama

Výběr článků

Načítám