Hlavní obsah

Poslankyně KSČM si stěžuje, že ji strana nechce pustit do kanceláře

Právo, Jiří Ovčáček
Praha

Komunistická poslankyně Marie Nedvědová si postěžovala, že ji její spolustraníci nechtějí pustit do kanceláře v Ječné ulici v Liberci. Umístila kvůli tomu na dveře veřejný vzkaz. Kancelář se nachází v budově, kde sídlí Liberecká krajská rada KSČM.

Foto: Jiří Ovčáček, Právo

Vzkaz poslankyně Marie Nedvědové (KSČM) spolustraníkům

Článek

Nedvědová si na údajné zamezení přístupu do poslanecké kanceláře postěžovala takřka veřejně, když v prostorách v liberecké Ječné ulici umístila cedulku s nápisem: „Byla jsem zde a bohužel se nedostala do kanceláře, když mě tam nechcete pustit, tak mi alespoň posílejte poštu“.

Šéfka liberecké krajské KSČM Dana Lysáková ale na dotaz Práva odmítla, že by komunisté své vlastní poslankyni zakázali vstup do kanceláře, nicméně nález lístku od Nedvědové potvrdila. „Není to pravda,“ sdělila Lysáková v úterý. „Samozřejmě přístup do kanceláře od počátku má,“ tvrdí šéfka krajských komunistů.

Nedvědová zaměstnává jako poslaneckého asistenta svého syna Vladimíra, jak upozornilo Právo loni v prosinci. Poslankyně tehdy tvrdila, že je to jen nouzové řešení. Nedvěd v úterý nechtěl na dotaz Práva aféru s libereckou kanceláří komentovat.

Reklama

Výběr článků

Načítám