Hlavní obsah

Polívka uhradil dluhy, kvůli nimž měl obstavené účty

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herec Boleslav Polívka ve středu uvedl, že vyrovnal dlužnou částku ve výši zhruba 17 000 korun, kvůli níž mu byly soudem obstaveny tři účty. Polívka o tom informoval v tiskové zprávě.

Článek

Návrh na exekuci Polívkova majetku, včetně jeho společnosti Farma Bolka Polívky, podalo Valašské království, respektive jeho správce Tomáš Harabiš. Důvodem je spor o značku Valašské království, kterou podle soudu vlastní Harabiš, o čemž informovalo středeční vydání deníku Právo. [celá zpráva]

Polívka tvrdil, že název vymyslel on a podnikatel Harabiš svůj projekt pojmenoval neoprávněně. Harabiš pozdější soudní spory vyhrál. Peníze měl podle něj Polívka zaplatit na soudních výlohách za prohraný spor.

Polívka napsal, že částka nebyla uhrazena nedopatřením. Za vším vidí Harabišovu snahu mediálně se zviditelnit. Herec zdůraznil, že se tato kauza netýká ani Divadla Bolka Polívky, ani Farmy Bolka Polívky.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám