Hlavní obsah

Je Nečas nemocný? ODS se ohradila proti slovům Václava Moravce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šéf ODS a premiér Petr Nečas odmítl podle moderátora České televize Václava Moravce účast v nedělním diskusním pořadu. ODS se proti tomu ohradila s tím, že se předseda vlády omluvil ze zdravotních důvodů.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Premiér Petr Nečas (ODS)

Článek

"Předseda ODS Petr Nečas se nezúčastnil dnešních Otázek Václava Moravce ze zdravotních důvodů. Považujeme za nekorektní a politováníhodné, že moderátor tuto skutečnost nezmínil, ačkoli ji produkce pořadu před jeho zahájením obdržela," uvedl mluvčí ODS Tomáš Bartovský.

Na dotaz Novinek, zda je premiér natolik indisponován, že bude zrušena i ohlášená premiérova pondělní cesta na Hrad k prezidentovi Václavu Klausovi s návrhy na odvolání tří ministrů strany Věci Veřejné, mluvčí Bartovský odpověděl, že by vše nechal  v rovině prohlášení. Uvedené zdravotní důvody odmítl blíže upřesnit, čas setkání s prezidentem nebyl podle něj ještě stanoven a je ještě daleko. [celá zpráva]

Premiér Petr Nečas se přitom zúčastnil v pátek večer jednání K9 a v sobotu i výkonné rady ODS.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám