Hlavní obsah

Jan Kalousek chodí ulicí a palce mu v klipu drží Okamura i vietnamská miss

Novinky, jas

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Jeden z pražských lídrů ODS, hudebník Jan Kalousek, vsadil ve svém klipu na kulturní rozmanitost. V klipu vedle něj vystupuje sedm cizinců, kteří se usadili v hlavním městě.

Článek

Každý z nich svým rodným jazykem vyzdvihuje jeden z aspektů, které by se daly v Praze zlepšit a doporučuje volit právě Kalouska. Vedle viceprezidenta Asociace českých cestovních kanceláří a agentur Tomia Okamury hovoří v klipu i italský kuchař Emanuel Ridi či vítězka soutěže Miss Vietnam ČR Nguyen Mai Anh.

Kalousek postavil svůj klip, který režíroval Filip Renč, na hudebním motivu své písně Chodím ulicí. V prostřizích jednotlivých aktérů proto prochází městem, aby nakonec mohl konstatovat, že v Praze žije celý svět. "Chodím ulicí, a proto vím, co je třeba zlepšit," uzavírá Kalousek a zve lidi k volbám.

Tajemnost je záměrná

Kalousek Novinkám řekl, že nejasnost sdělení Okamury či vietnamské krásky byla cílená. "Záměrně jsme tam nedávali podtitulky," osvětlil s tím, že autoři chtěli, aby klip internetového konzumenta zaujal.

"Možná z toho uděláme soutěž, aby se lidé pokusili odhalit, co dotyční říkají," naznačil Kalousek, podle nějž má klip dát politice i lidský rozměr.

Kalousek se ve svém programu zaměřuje na oblast kultury, cestovního ruchu či památek.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám