Hlavní obsah

Musíme zastavit Paroubka, vyzval Nečas a zahájil odpočítávání do voleb

Praha

ODS v neděli zahájila na pražské Kampě konečnou fázi své předvolební kampaně nazvanou 120 hodin pro vítězství. V té se chce zaměřit především na to, aby přesvědčila pravicové voliče, kteří váhají mezi ODS a jinými menšími stranami. Akce, jejíž součástí byly mimo jiné koncerty českých zpěváků a zpěvaček, se zúčastnily stovky příznivců ODS.

Foto: Petr Horník, Právo

Petr Nečas se nebál významných gest a apeloval na voliče, aby zastavili Jiřího Paroubka a komunisty.

Článek

Ve 14:00 začal na obrazovce u pódia čas odpočítávat posledních 120 hodin do doby, kdy se otevřou volební místnosti. V posledních dnech a hodinách před sněmovními volbami, které se uskuteční příští víkend, chtějí členové ODS zvát k volbám své známé, sousedy a spolupracovníky. "Máme před sebou obrovský úkol, musíme zastavit Jiřího Paroubka a komunisty," řekl hned v úvodu volební lídr ODS Petr Nečas.

Foto: Petr Horník, Právo

Členové ODS zdraví své příznivce.

Ve stáncích, které byly rozmístěny v blízkosti Sovových mlýnů, mohli zájemci získat trička ve stranických barvách, nálepky s nápisy Nejedu v tom s Paroubkem, odznáčky, CD pohádek Petr Bratský dětem, DVD první pomoci s členy ODS, ale také třeba komiks nazvaný Papalášovi, který karikuje předsedu Jiřího Paroubka a jeho manželku.

Foto: Petr Horník, Právo

Na pražskou Kampu dorazily stovky příznivců ODS.

V závěru akce se na Kampě objevili také lidé, kteří rozdávali letáčky směřující proti ODS. Šlo o tisícikoruny s portrétem místopředsedy ODS Ivana Langra a nápisy 1000 nakradených korun, tato bankovka je krytá kmotry ODS a korupce ODS se netrestá podle zákona.

Foto: Petr Horník, Právo

Petr Nečas se nebál významných gest a apeloval na voliče, aby zastavili Jiřího Paroubka a komunisty.

ODS pozdravil i britský premiér Cameron

Ve zdravici k přítomným promluvil také šéf konzervativců a nový britský premiér David Cameron, který ODS nazval nejbližší sesterskou stranou v EU.

"V Petru Nečasovi máte lídra s mnoha zkušenostmi," uvedl na videu, které ODS promítla na velkoplošné obrazovce. ODS model této akce převzala prý právě od britských konzervativců.

Foto: Petr Horník, Právo

Petr Nečas se svými spolustraníky.

Reklama

Výběr článků

Načítám