Hlavní obsah

Komunisté chtějí lákat voliče na barevné televize

Právo, jov

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skákací hrady, klouzačky, vědomostní soutěže. A výhry? Barevné televize, mikrovlnné trouby, varné konvice, DVD, digitální fotoaparáty, plyšáci, pohádkové knížky a malířské potřeby. Na to všechno budou lákat voliče komunisté v kampani pro květnové volby do Sněmovny.

Foto: Archiv, Právo

Místopředsedkyně KSČM Miloslava Vostrá

Článek

„Naše setkání s občany budou provázet nejen představení našeho programu a diskuse s lídry a kandidáty, ale i celodenní program pro celou rodinu. Ceny, které mají lidé možnost vyhrát, jsou barevné televize, mikrovlnné trouby, varné konvice, DVD, digitální fotoaparáty, děti pak plyšáky, pohádkové knížky, malířské potřeby a mnoho dalších věcí,“ prozradila v pondělí na tiskové konferenci místopředsedkyně KSČM Miloslava Vostrá.

První mítink si komunisté naplánovali na 1. dubna do Liberce.

Komunistické mítinky zahrnující soutěže o televize a další ceny budou doprovázet zpěvem Martin Maxa a Jana Kociánová, vystupovat budou kouzelnice, mažoretky a folklórní soubory. Už od ledna vyrazili podle Vostré do ulic v rámci kampaně KSČM mladí lidé oblečení v modrých džínách, červených tričkách s potiskem bílých třešní a modrých bundách se stejným motivem.

Nebudeme agresivní, slibují komunisté

KSČM přitom slibuje, že kampaň nebude agresivní. „V žádném případě se nebudeme věnovat agresivnímu napadání jiných politických subjektů, a tím pádem nám nehrozí finanční navýšení kampaně jako ČSSD, která se již dnes snaží inovovat své volební materiály proti novému volebnímu lídru ODS Petru Nečasovi,“ uvedla Vostrá, která ostatní strany vyzvala, aby zastavily vzájemné agresivní útoky.

Pokud jde o náklady na kampaň, komunisté už v prosinci prozradili, že do sněmovních voleb se chystají investovat 34 miliónů korun. Do rozpočtu KSČM přitom loni výrazně zasáhlo zrušení předčasných podzimních voleb. Za rok 2009 tak strana podle Vostré vykázala ztrátu 60 miliónů korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám