Hlavní obsah

Paroubek se přestěhoval do svého volebního kraje

• Aktualizováno

Předseda ČSSD Jiří Paroubek se ve čtvrtek přestěhoval do svého nového nájmu v Teplicích. V bytě v centru lázeňského města o velikosti 77 metrů čtverečních bude platit měsíční nájem ve výši 11 500 korun. V pátek by zde měl lídr soc. dem. kandidátky strávit se svou rodinou první noc. Informoval o tom novináře ve čtvrtek sám Paroubek na tiskové konferenci v Ústí nad Labem.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Předseda ČSSD Jiří Paroubek

Článek

Paroubek je poslancem za Ústecký kraj a v květnových volbách do Sněmovny zde bude opět jako lídr ČSSD kandidovat. V regionu Paroubek dosud nebydlel, pouze sem dojížděl. Jeho rodina nyní údajně využívá dvě nemovitosti. Byt manželky Petry a chatu za Prahou. Šéf sociálních demokratů splácí také jeden družstevní byt v Praze.

Z celkové částky za teplický byt budou zhruba 3 000 korun činit zálohy na služby a energie. "Už se všichni moc těšíme," uvedl Paroubek. K několikaměsíční dceři Paroubkovi stále shánějí chůvu. "Někoho už máme, ale o nabídce ještě jednáme," řekl Paroubek.

Sedmapadesátiletý Paroubek je podruhé ženatý, z prvního manželství se Zuzanou Paroubkovou má syna. Svou nynější manželku Petru, která je o 21 let mladší než on, si vzal před více než dvěma lety.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám