Hlavní obsah

Zemanova nová strana už má přes 100 organizací

Právo, jov

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vznikající zemanovská Strana práv občanů (SPO) má už podle mluvčího přípravného výboru Eduarda Zemana po celé České republice přes 100 místních organizací. V pátek a v sobotu navíc probíhalo jednání krajských koordinátorů SPO.

Foto: Michaela Říhová, Právo

Miloš Zeman

Článek

Miloš Zeman, předseda Přípravného výboru SPO, přislíbil účast na všech krajských konferencí vznikající SPO. "Přípravný výbor SPO předpokládá, že se tyto krajské konference uskuteční v termínech od 16. ledna do 7. února,“ informoval Právo Zeman.

Zeman doplnil, že SPO se ve svém programu bude věnovat také problému „ekonomické sociální a morální krize“. Zeman přitom prozradil, že v rámci SPO už vznikla více než stovka místních organizací po celé republice. Zatím jde o místní přípravné výbory SPO, které se po zaregistrování strany ministerstvem vnitra přemění v klasické místní organizace nového zemanovského politického subjektu.

Na pátečním a sobotním jednání bylo podle Zemana přítomno přes čtyřicet krajských koordinátorů. „Přijeli zástupci ze všech čtrnácti krajů, nechyběl tedy žádný region,“ uvedl mluvčí přípravného výboru Strany práv občanů.

Reklama

Výběr článků

Načítám