Hlavní obsah

Zemanova nová strana spustila oficiální webové stránky

Právo, Jiří Ovčáček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nová zemanovská Strana práv občanů (SPO) spustila v úterý oficiální webové stránky. Dominuje jim fotografie budoucího předsedy strany Miloše Zemana a slogan "Posílení práv občanů - právo změnit politiku".

Foto: Repro, Novinky

Internetové stránky SPO

Článek

SPO zároveň představila na webu své logo, které obsahuje stylizaci státní vlajky ČR. Na stránkách, které ještě nejsou v plném provozu, je upozornění, že v krátké době bude spuštěna finální verze. Web nové strany je hned na dvou adresách - spoz.cz a zemanovci.cz.

Stránky SPO obsahují například regionální kontakty, návod, jak se stát členem, nebo seznam členů přípravného výboru. Připravuje se kalendář akcí, blogy nebo fotogalerie. Zemanovci zároveň spustili prezentaci na YouTube a na twitteru. Na facebooku má nová strana svůj profil již nějaký čas.

Vzápětí po odstartování vzniku SPO, ke kterému došlo v říjnu v Praze, byly spuštěny falešné webové stránky mající za cíl novou stranu poškodit. Novinářům byly dokonce rozesílány pod hlavičkou nové strany taktéž falešné tiskové zprávy.

O víkendu se terčem stala také TOP 09, vznikly parodující stránky hop09.cz. První místopředseda TOP 09 Miroslav Kalousek je přesvědčen, že za akcí je šéf PR a marketingu ČSSD Petr Dimun. Ten to ale odmítá.

Pozoruhodné ovšem je, že obě stránky, poškozující SPO a TOP 09, jsou registrovány na stejné adrese, a to Václavské náměstí 6. V tomto domě ovšem sídlí pražský obchodní dům Baťa, takže jde evidentně o falešný údaj. U obou webů je stejný i kontaktní mail.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám