Hlavní obsah

Politici objíždějí hlavně jižní Moravu, po Topolánkovi tam vyrazil i Sobotka

Právo, Novinky, jas, rsk
Boskovice

Vedle šéfa občanských demokratů Mirka Topolánka vyrazil na předvolební kampaň na jih Moravy také místopředseda ČSSD Bohuslav Sobotka. Ten pojal předvolební klání spíše konzervativně a ve středu dopoledne rozdával ženám v Boskovicích oranžové růže, případně obložené bagety.

Foto: Michaela Říhová, Právo

Bohuslav Sobotka před boskovickou nemocnicí.

Článek

Sobotka začal své předvolební turné před branami areálu boskovické společnosti Minerva, následně se přesunul před místní nemocnici.

Foto: Michaela Říhová, Právo

Bohuslav Sobotka rozdával ženám tradiční oranžové růže.

Zatímco nabízené růže oslovené ženy vesměs přijímaly, v případě baget se Sobotkovi dostalo několikrát zdvořilého odmítnutí, neboť někteří z občanů mířili do nemocnice za odběrem krve.

Vedle Bohuslava Sobotky putuje po jižní Moravě také předseda konkurenční ODS Mirek Topolánek. Ten pojal na rozdíl od Sobotky kampaň netradičně a na setkání s občany, konanými často s ohledem na letní počasí na koupalištích, se přesouvá na kole.

Foto: Michaela Říhová, Právo

Já su tak mokré. Mirek Topolánek (ODS) během kampaně před parlamentními volbami objížděl Jihomoravský kraj. Tady si zaplaval ve slavkovském bazénu.

Mirek Topolánek (ODS) během kampaně před parlamentními volbami objížděl Jihomoravský kraj. Tady si zaplaval ve slavkovském bazénu.

FOTO: Michaela Říhová, Právo

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám